Palvelut

VALMENNUKSET

Jukka on valmentanut organisaation ketteryydestä, strategiasta, innovaatiojohtamisesta ja digitalisaatiosta jo 15 vuotta TOP100 yrityksistä aina aloittaviin startuppeihin: Aktiiviset keskustelut, tehtävät ja projektityöt.

Digi Ketterä

PUHEENVUOROT

Aamiaistilaisuudet, seminaarit tai ison areenan puheet, jotka jäävät mieleen ja varmasti pysäyttävät. Keskustelun alustus 15 henkilölle tai Keynote puhe 300 osallistujalle ja kaikkea siltä väliltä.

Herätys tulee kellonajasta riippumatta.

SPARRAUS / MENTOROINTI

Jukka haastaa uuteen ajatteluun ja löytää näkökulman, jota et ole vielä ajatellut. 20 vuoden kokemus kattaa panimoteollisuudesta teräkseen ja pullakaupasta öljyyn.

Alustatalous? Ketteryys? Kasvustrategia?

HALLITUSTYÖ KASVUSSA

Jukka on perustanut kuusi yritystä ja sparrannut yritysten hallituksia ja perustajia viimeisen 15 vuoden aikana: omistajastrategia, osakeannit ja kasvustrategia kasvuyhtiölle.

TEKNOLOGIA-STARTUP

Teknologia-startupeille omat palvelut ja säädöt: Sparraus, co-founder, advisory board & hallitustyö, osakassopimukset, perustajan rooli, tiimi ja liiketoimintamalli.

AJATUSTEN VAIHTO

Kirjoitan kirjaa itseohjautuvuudesta, johtajuusviestinnästä ja algoritmijohtamisesta. Mikäli teemat kolahtaa, laita viestiä ja tehdään treffit!